Over ons

Locas is een duurzame totaalinstallateur met alle specialismen onder één dak.

Wij hebben brede technische kennis en ervaring op het gebied van W-installaties en zijn daardoor de ideale partner voor bouwkundige aannemers die graag werken met één aanspreekpunt voor alle technische installaties. Dat met de zekerheid van service, flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Wij verzorgen montage- en onderhoudswerkzaamheden van onder andere:

Wanneer je kiest voor Locas techniek, kies je voor service, flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Ons ervaren en deskundige team van medewerkers kan alle disciplines aanvliegen. De goede samenwerking en de korte lijnen binnen ons (relatief) kleine team zorgen ervoor dat we onderling snel kunnen schakelen. Door flexibel en adequaat te kunnen reageren, kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn.

Daarnaast staan wij altijd open voor verbetering. Wij gaan geen probleem of uitdaging uit de weg en stellen alles in bedrijf om onze opdrachtgevers te ontzorgen en om passende, duurzame oplossingen te bieden.

Als duurzame totaalinstallateur ligt onze focus op een duurzame werkmethode. Velen denken dat dit alleen betrekking heeft op het leveren van groene installaties die beter zijn voor het milieu. De werkwijze van Locas rijkt verder dan dat. Wij werken al geruime tijd samen met een vast team van medewerkers, partners en opdrachtgevers. Wij bouwen aan duurzame relaties, omdat we geloven dat we samen verder komen.

Het geloof in duurzame samenwerkingen blijkt ook uit ons zusterbedrijf en onze dochteronderneming. Zo zijn Swart Electrotechniek en Goes Plooy onderdeel van Locas techniek. Swart Electrotechniek verricht elektrotechnische installatiewerkzaamheden binnen de (groot)zakelijke markt. Dit doen zij met name voor nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen. Goes Plooy is dé specialist op het gebied van installatiewerkzaamheden voor de kleine opdrachtgevers en/of particuliere relaties.

Iedere onderneming beschikt over zijn eigen specialistische expertise op het gebied van installatietechniek. Samen zorgen wij voor het totaalpakket aan diensten.

Kortom, als het gaat om installatietechniek in de meest brede zin van het woord, bent u bij ons aan het juiste adres!

De beste vakmensen voor uw (bouw)project

Locas is trots op al zijn medewerkers. Onze mensen zijn échte vakmensen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stimuleren al onze medewerkers om zich te (blijven) ontwikkelen en om verder te denken dan de grenzen van het vakgebied. Daarom bieden wij onze medewerkers mogelijkheden tot bijscholing. Wij hechten bovendien veel waarde aan enthousiaste, sociale persoonlijkheden met sterke communicatieve vaardigheden. Wij stellen deze hoge eisen om de klanttevredenheid hoog te houden, maar ook om intern goede relaties en samenwerkingen op te bouwen. Gezond van buiten begint immers van binnen.

Onze medewerkers gaan dan ook met veel plezier naar hun werk. Dat is goed voor onze mensen, goed voor Locas, voor onze klanten en uiteraard ook goed voor u. Alleen met tevreden medewerkers zijn wij in staat om de service, flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid te leveren die u van ons gewend bent.

Contact informatie

Heiloo

Westerweg 198c
1852 AP Heiloo

Noordwijk

’s Gravendijckseweg 31
2201 CZ Noordwijk