Volg ons:

Home Over ons

Welkom bij Locas!

Locas is een werktuigbouwkundig B-to-B (business-to-business) totaalinstallateur met gasloze duurzaamheid als belangrijkste uitgangspunt. Met vestigingen in Heiloo en Noordwijk richten wij ons met name op de (groot)zakelijke markt voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten én planmatig onderhoud.

 

Onze relaties zijn divers: woningbouwverenigingen, VVE’s, vastgoedeigenaren, zorg- en onderwijsinstellingen, musea, hotels en grotere aannemers. Wij ontzorgen hen via tal van werkzaamheden op het gebied van:

  • sanitaire installaties;
  • rioleringsinstallaties;
  • waterinstallaties;
  • klimaatinstallaties (warmte- en koudetechniek en ventilatie);
  • dak- en zinkwerk.

 

Binnen Locas vinden onze relaties diverse disciplines en specialisten onder één dak. Natuurlijk bent u daarbij verzekerd van een optimale samenwerking. Duurzame innovatie, moderne automatisering (BIM 360 field), verregaande digitalisering én een betrokken, ervaren en deskundig team van medewerkers op de werkvloer, zorgen ervoor dat een project niet alleen vakmatig een succes wordt, maar ook nog eens zeer klantvriendelijk, duurzaam én lean wordt uitgevoerd.

 

Let wel: ondanks dat Locas een W-installateur is, kunt u via ons zusterbedrijf Stef Swart Elektrotechniek ook voor E-werkzaamheden bij ons terecht. Kleinere opdrachtgevers en/of particuliere relaties zijn daarnaast van harte welkom bij onze dochteronderneming Goes Plooy. Kortom, als het gaat om het installatietechniek in meest brede zin van het woord, bent u bij ons aan het juiste adres!

Locas: úw project maken wij samen tot een duurzaam succes!