Werken bij Locas

Kom werken bij Locas en maak het verschil!

Werken bij Locas is werken in een professionele, duurzame en hechte organisatie.

Wij zijn trots op al onze medewerkers. Samen realiseren wij de mooiste projecten. In een (relatief) klein, hecht en gezellig team werken wij aan diverse nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en planmatig onderhoud. We doen dit werk met elkaar en dat doen we met veel plezier. Alleen met tevreden medewerkers zijn wij in staat om de service, flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid te leveren waar wij voor staan.

Ben jij die enthousiaste persoonlijkheid die bereid is om zichzelf verder te ontwikkelen? Wil jij een bijdrage leveren aan ons team van vakmensen en je optimaal inzetten voor onze mooie, duurzame projecten? Dan horen wij graag van jou!

"Wij hebben enorm leuke projecten in de regio en we zijn trots op ons team. Kom jij erbij?"

Ronald Kortekaas

Bedrijfsleider

RonaldLinkedin e1572533427180 1 scaled
fitforlife logo

Vitaalprogramma Locas Fit For Life!

Gezond eten, voldoende bewegen: we weten allemaal dat het belangrijk is. Maar met een drukke baan is sporten soms best lastig. Wij gaan je daarom een handje helpen! Daarom hebben wij Locas Fit For Life bedacht. Een fitprogramma van Locas. Zo organiseren wij een paar keer per jaar een sportief event waaraan jij als collega van Locas gratis aan mag deelnemen! De trainingen worden door ons verzorgd en je ontvangt een bidon en een sportshirt van ons.